Betingelser

Betalingsformer
På PlastLageret.dk kan du betale med VISA-Dankort, VISA Debit, VISA, VISA Electron, MasterCard, MasterCard Debit, Maestro, American Express, bankoverførsel
eller faktura som kræver kreditgodkendelse.

Priser
PlastLageret.dk handler primært med erhvervskunder, så derfor er alle priser opgivet ekskl. moms med mindre andet er angivet. Priserne er altid angivet ekskl. fragtomkostninger

Ekspederingsgrænse
Der ekspederes ikke ordre under kr. 800,- ekskl. moms

Fragt og levering
Lagerførte varer, der bestilles senest kl. 12.00 mandag-fredag, leveres inden for 1-3 arbejdsdage.

PlastLagerets leveringsbetingelser er gældende i hele Danmark (Grønland og Færøerne kun til dansk afskibningshavn).
Du betaler en fragt ved ordrestørrelse under kr. 4.000,- ekskl. moms leveret til erhvervsadresse.
Gratis levering ved ordrestørrelse over kr. 4.000,- ekskl. moms.

Reklamationsret
Alle varer er dækket af 2 års reklamationsret i henhold til dansk lovgivning. PlastLageret.dk forbeholder sig ret til at reparere eller substituere en bestilt vare, såfremt kvalitet og pris ikke forringes.

Fejl der skyldes forkert opbevaring eller anvendelse er ikke omfattet af reklamationsretten. PlastLageret.dk er på intet tidspunkt ansvarlig for tab i forbindelse med drift, tid, arbejdsfortjeneste eller øvrige økonomiske tab. Henvendelser omkring reklamation skal ske til: info@plastlageret.dk . Returfragt betales af kunden.

Returret
Fortryder du dit køb, har du efter forbrugeraftaleloven ret til at gøre brug af din fortrydelsesret.

Beskeden skal sendes til info@plastlageret.dk inden for 14 dage. Derefter har du 14 dage til at returnere varen i ubeskadiget stand og original emballage til PlastLageret.dk. Er varen synligt beskadiget ved modtagelsen er dette kundens ansvar, og PlastLageret.dk forbeholder sig retten til at nægte modtagelsen af varen. Returfragt afholdes af kunden.
Tilbagebetaling af varen sker senest 14 dage efter du har givet PlastLageret.dk besked om, at du vil gøre brug af fortrydelsesretten. PlastLageret.dk forbeholder sig retten til at tilbageholde udbetalingen indtil varen er modtaget retur, eller der er fremvist gyldig dokumentation på at varen er returneret.
Ved værdiforringelse af varen som kunden hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Specialproducerede varer på kundens ønske kan ikke returneres.

Privatlivspolitik
PlastLageret.dk er krypterer ved hjælp af SSL, som er den højest mulige standard indenfor kryptering og sikkerhed ved betaling online.

Sikkerheden omkring personfølsomme oplysninger og hvordan disse opbevares sker altid med størst muligt sikkerhedsniveau og videregives kun, hvis det er nødvendigt for samhandlen.
Cookies bruges i henhold til reglerne fra IT & Telestyrelsen http://www.itst.dk/

Forbehold
Det er kundens fulde ansvar at udvælge en varer der passer i kundens driftsmiljø.
PlastLageret.dk tager forbehold for tastefejl, trykfejl, billedfejl, prisændringer, udgåede varer, leverandørsvigt fra underleverandør, samt force majeure.

Spørgsmål
Kontakt os gerne på tlf.: +45 8980 2334 eller mail: info@plastlageret.dk

PlastLageret.dk
Agtrupvej 126
6ooo Kolding
CVR: 36978457